Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

Är du redo för en större uppgift? Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Organisation

Ekonomiavdelningen

Län

Skåne län

Ansök senast

08 april 2020

Referensnummer

A156.171/2020

Arbetsplatsbeskrivning
Ekonomiavdelningen ansvarar för Polismyndighetens finansiella styrning inklusive miljöledning, lokalförsörjning, service, inköpsverksamhet samt ekonomienheterna inom en polisregion eller en avdelning.

Enheten för lokalförsörjning ansvarar för myndighetens lokalbestånd som för närvarande uppgår till ca 1,2 miljoner kvm och har en årlig hyreskostnad om ca 2 miljarder kr. Enhetens funktion är att tillhandahålla ändamålsenliga, flexibla och kostnadseffektiva lokaler till myndighetens olika verksamheter. Enheten ingår i polismyndighetens nationella ekonomiavdelning.

Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Du får möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polisen arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara.


Arbetsbeskrivning
Polismyndighetens ekonomiavdelning söker en processorienterad jurist med erfarenhet inom kommersiell hyresjuridik och som vill arbeta med att ge juridiskt stöd vid olika projekt- och hyresprocesser. I rollen som hyresjurist kommer du, tillsammans med övriga gruppmedlemmar i juristgruppen, tillhandahålla kvalificerat stöd till lokalförsörjningsenhetens medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• delta i hyresförhandlingar med hyresvärdar, granska hyresavtal och hantera uppsägningar, samt att vara ombud i hyresnämnden
• ta fram projekterings- och genomförandeavtal i enhetens ny-, till- och ombyggnationsprojekt
• tillsammans med gruppen vidareutveckla strategier och processer inom lokalförsörjningsområdet

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• juristexamen
• erfarenhet av att hantera fastighetsrättsliga avtal
• erfarenhet av att genomföra avtalsförhandlingar
• minst 2 års erfarenhet inom kommersiell hyreslagstiftning och hyresavtalshantering
• erfarenhet av att tillhandhålla expertstöd kopplat till kommersiell hyresjuridik
• god förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift

 Det är meriterande om du har:
• kunskaper och erfarenhet i förhandlingsteknik
• tidigare erfarenhet av arbete inom statlig verksamhet
• kunskap och erfarenhet av entreprenadrätt
 
PERSONLIGA EGENSKAPER

För att vara framgångsrik i rollen som hyresjurist förväntas du förutom att ha en god samarbetsförmåga även vara både analytisk och utvecklingsorienterad. Detta med en kommunikativ såväl som pedagogisk ådra. Du bör även vara strukturerad och noggrann.


Kontaktpersoner
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Joakim Lund joakim.lund@polisen.se.

Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult: Hannele Suuronen, hannele.suuronen@polisen.se


Fackliga företrädare
 Fredrik Bergh/SACO, tfn 010-563 91 37
 Sofia Ask/Polisförbundet, tfn 010-563 87 10
 Johan Gertz/Fackförbundet ST, tfn 010-56 770 92
 Karna Tillheden/SEKO Polisen, tfn 0732-490 422
 

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månaden
Arbetsort: Malmö
Arbetstid: Flextid,.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Jurist, EA Lokalförsörjningsenheten, Juristgruppen
 
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev via e-post till jobb.na@polisen.se senast 200408. I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Märk din ansökan med ref.nr. A156.171/2020 i mailets ärendemening. Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med ref.nr xx/x via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm.

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering

Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
 
Varmt välkommen med din ansökan!Ansök nu


 

Jobb powered by Jobbdirekt