Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Sveriges Byggindustriers uppgift är att stödja och företräda medlemsföretagen i frågor som rör förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Förbundet Sveriges Byggindustrier organiserar ca 3.600 arbetsgivare i lokala byggföreningar organiserade i geografiska regioner med ett nationellt kansli i Stockholm.

Till kansliet söker vi nu en engagerad arbetsrättsjurist som vill utvecklas i sin roll och som motiveras av att fördjupa sina kunskaper inom arbetsrätten.Arbetsbeskrivning
Som arbetsrättsjurist arbetar du huvudsakligen med att stötta och ge arbetsrättsliga råd och anvisningar till förbundets medlemsföretag. Arbetet innefattar vidare att leda tvisteförhandlingar och andra förhandlingar inom det arbetsrättsliga området samt att genomföra olika utbildningar i arbetsrätt. Arbetet ställer höga krav på engagemang, förståelse för medlemsföretagens villkor och förmåga att snabbt sätta sig in i företagens verksamhet. Arbetsuppgifterna är omväxlande och formas av medlemsföretagens behov med stort eget ansvar.

På kansliet består den arbetsrättsliga enheten av sex arbetsrättsjurister inkluderat denna tjänst. Juristerna arbetar i team och stöttar varandra. Du kommer att vara placerad på Sveriges Byggindustriers kansli i Näringslivets Hus på Östermalm i Stockholm och rapporterar till Arbetsrättschefen. Visst resande inom Sverige förekommer i tjänsten.


Vem är du?

Du har en juristexamen och minst tre års relevant arbetslivserfarenhet med mycket goda kunskaper inom arbetsrätt. Vidare är du en övertygande förhandlare med förhandlingsvana inom arbetsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från advokatbyrå och/eller arbetsgivarorganisation, notariemeritering är meriterande.

Som person tycker du att det är roligt att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö där den ena dagen aldrig är den andra lik. Du kommer att förväntas ta stort eget ansvar och får också möjligheten att arbeta med en stor bredd av frågor. För att trivas i gruppen bör du vara prestigelös och tycka om att arbeta i team och likt dina kollegor drivas av ett engagemang för förhandling. Vidare så bör du vara en förtroendeingivande person med god förmåga att etablera kontakter och ha lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt.

Du förväntas arbeta obehindrat på svenska och engelska.


Du erbjuds

Du erbjuds en mycket dynamisk roll i en spännande och öppen organisation där de anställda får stort förtroende och stort eget ansvar. Du är också med och bidrar till en vision om ett hållbart samhällsbyggande i världsklass och arbetar för en framtidsbransch i ständig utveckling med gott anseende.


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sveriges Byggindustrier med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt maria.elvung@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Sveriges Byggindustrier är bransch- och arbetsgivarorganisation för 3.600 bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden. Organisationen verkar för att förbättra villkoren för våra egna medlemsföretag och bygg- och anläggningsbranschen i stort.

Vår vision är ett hållbart samhällsbyggande i världsklass. För att det ska bli verklighet krävs att byggindustrin är attraktiv, sund och säker - en framtidsbransch i ständig utveckling med gott anseende.

Sveriges Byggindustrier har fyra fokusområden: attraktiva kollektivavtal, sund konkurrens, säkerhet och kompetensförsörjning.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Maria Elvung


Ansök nu


 

Jobb powered by Jobbdirekt