Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

Nu söker vi dig som vill arbeta med den kommunala arbetsrätten och har erfarenhet av att stötta i verksamhetsförändringar. Är du den vi letar efter? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Detta är ett tidsbegränsat konsultuppdrag. Uppdraget innebär att du ska arbeta operativt och konsultativt gentemot chefer samt dina kollegor på enheten inom specialistområdet arbetsrätt, inkluderat tolka och ge svar på frågor kring lag och kollektivavtal. Du kommer ha ett särskilt ansvar att stödja förvaltningar, chefer och HR-kollegor inom frågor som rör omorganisering, övertalighet och omställningar.

 

Vidare kommer du att göra utredningar kring tolkningar av lagar och kollektivavtal på uppdrag av såväl HR-direktör som Förhandlingschef. Du kommer självständigt driva tvisteförhandlingar.

 

Du förväntas också överföra kompetens till enhetens HR-partners utifrån ditt ansvarsområde samt vara delaktig i att utveckla och stärka våra chefer i sitt chefsuppdrag, tex. genom chefsutbildningar. Alla i gruppen turas om att bemanna vårt HR Chefsstöd, där du tar emot HR-frågor från våra chefer via mail och telefon.

 


Vem är du?

Du är en person som visar mod och tar ansvar, utmanar och vågar ställa krav. Det är också viktigt att du är självgående och har ett konsultativt arbetssätt med förmåga att hela tiden sätta verksamheten i fokus. Arbetet förutsätter även att du har ett moget och förtroendeingivande agerande som bygger på gott omdöme och god förmåga att samarbeta och kommunicera med din omgivning. Verksamhetsfokus och att göra våra chefer trygga och kompetenta är grunden för vårt arbete på enheten. Din problemlösande analysförmåga och ditt goda omdöme är avgörande när lagar och avtal ska tolkas utifrån varje enskild situation.

 

Kvalifikationer

  • Högskoleexamen inom HR-området eller likvärdigt
  • Erfarenhet av kommunal arbetsrätt
  • Gedigen erfarenhet av arbetsrätt- och förhandlingsarbete
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift

Meriterande med någon ytterligare form av juridisk bakgrund utöver det som är angett under kvalifikationer.

 


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på ca 70 – 100%. Uppdraget förväntas påbörjas så snart som möjligt och pågår under ca 10 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Arbetsrätt, HR, kommun, specialist

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Jobb powered by Jobbdirekt