Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

Nobina söker en erfaren och driven bolagsjurist för ett föräldravikariat under cirka 12 månader.

 
Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist på Nobina arbetar du nära verksamheten och med chefsjuristen. Du kommer att ha ett tätt samarbete med Nobinas övriga avdelningar och vara delaktig samt ett viktigt stöd i alla processer – från utveckling till leverans. Du arbetar, tillsammans med dina kollegor, mot hela den nordiska marknaden.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
• Upprätta och förhandla avtal
• M&A
• Offentlig upphandling
 

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen och med cirka 5 års erfarenhet från affärsjuridisk byrå, större och/eller börsnoterat bolag. Du har bred juridisk allmänbildning och stor erfarenhet av att upprätta och förhandla avtal. Du är affärsdriven, levererar med kvalitet och noggrannhet och vill ta en central roll i bolaget.
 

Övriga upplysningar

Tjänsten är ett föräldravikariat som planerar starta efter årsskiftet och pågå cirka 12 månader. Rapportering sker till bolagets chefsjurist.
 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nobina med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Psilander på telefonnummer 070-717 46 80 alternativt elin.psilander@jurek.se.
 

Om verksamheten

Nobina är Sveriges ledande tjänsteföretag för resor med buss. Verksamheten består i att tillhandahålla reguljär kontraktsreglerad busstrafik till uppdragsgivare i Sverige. Varje dag förenklar dem vardagsresandet för cirka 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Huvudkontoret och tjänsten är beläget i Solna. Företagskulturen är värderingsdriven, öppen och välkomnande där engagemang och kompetensutveckling värderas högt. På Nobina får du möjligheten att jobba i en spännande bransch där du som medarbetare är en viktig del av vardagen för miljoner människor.

Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin Psilander


Ansök nu

 

Jobb powered by Jobbdirekt