Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

Arbetsbeskrivning
För den internationella advokatbyrån IUNO:s räkning söker vi en begåvad och engagerad specialist inom arbetsrätt. Detta är ett konsultuppdrag på ca 50% i 3-4 månader med start så snart som möjligt. Uppdraget består till stor del av att medverka på fyra arbetsrättsliga seminarier under hösten där du kommer att ingå i panelen, föreläsa om aktuella arbetsrättsliga frågor och besvara frågor från publiken. Vidare kommer du att arbeta på Stockholmskontoret med varierade arbetsrättsliga ärenden och arbeta nära klienterna.


Din profil

Du har en juristexamen med minst 5 års erfarenhet av arbetsrätt, exempelvis från affärsjuridisk byrå, arbetsgivarorganisation eller företag. Du har gedigen erfarenhet och kompetens inom det arbetsrättsliga området och är självständig i ditt arbete. Du är bekväm med att prata inför publik och förklara arbetsrättsliga frågor på ett pedagogiskt sätt. Eftersom seminarierna är på engelska är der viktigt att du, utöver att vara flytande i svenska, behärskar engelska i tal och skrift på hög nivå.


Du erbjuds

Du erbjuds möjlighet att få föreläsa samt arbeta med arbetsrättsliga frågor på en interantionell advokatbyrå. I denna roll kommer du att resa till Köpenhamn, Helsingfors och London. Kontoret är beläget i attraktiva lokaler i centrala Stockholm.


Om verksamheten

IUNO är en internationellt inriktad advokatbyrå. Med den senaste tekniken och i attraktiva lokaler ger vi högspecialiserad rådgivning inom de viktigaste affärsjuridikområdena till en kundkrets som i huvudsak består av stora och medelstora företag i Danmark och i utlandet.
IUNO har kontor i Köpenhamn, Stockholm och Oslo. Det kommer att sitta i Stockholm.
Våra kunder uppskattar vår personliga och informella stil. Du kan lära känna oss bättre på www.iuno.dk och som @iuno på LinkedIn och Twitter.

Detta är ett konsultuppdrag genom Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

Agnes Smedberg
agnes.smedberg@jurek.seAnsök nu

 

 

Jobb powered by Jobbdirekt