Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

Fastighetskonsult till Fastighetsägarna i Norrköping
Är du en strategisk förhandlare, har en rådgivande approach och vill vara med att arbeta för en väl fungerande bostads- och fastighetsmarknad? Då kan du vara den vi söker!


Om tjänsten

Som fastighetskonsult hos oss kommer du arbeta i en bred roll med fokus på att utveckla och driva hyresförhandlingar på uppdrag av våra kunder. Du kommer agera rådgivare till våra medlemmar i frågor som rör fastighetsförvaltning men även fastighetsjuridiska frågor. Du verkar för att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende över tiden. Du har ett nära samarbete med våra medlemmar och biträder dem efter behov vid kontakter med hyresgäster och andra myndigheter. Det är en roll med både affärs- och utvecklingsfokus, där du har möjlighet att vara med att utveckla och leverera andra tjänster kopplade till vår affärsverksamhet. Du är vårt ansikte utåt för fastighetsbranschen och du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice. Du kommer även ha möjlighet att medverka och leda utbildningar för våra medlemmar och medarbetare.

På kontoret i Norrköping arbetar idag fem personer som delar på flera arbetsuppgifter vilket innebär att du behöver vara prestigelös, hjälpsam och ha en god samarbetsförmåga. Vi uppmuntrar till nya idéer för att tillsammans utveckla vår verksamhet. Vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt. Visst resande ingår i tjänsten varpå körkort är ett krav och tillgång till bil en förutsättning.


Din profil

Vi söker dig som sporras av förhandlingssituationen och som både har ett affärsorienterat och ett samarbetsinriktat arbetssätt. Du har en för tjänsten relevant högskoleexamen inom exempelvis juridik eller ekonomi, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen är en stor tillgång i tjänsten.

För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad och ha en mycket god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och noggrann, tar egna initiativ och driver självständigt ditt dagliga arbete framåt. Du bör drivas av att förstå och sätta dig in i medlemmarnas affärsidé och applicera din rådgivning på ett sätt som ger bästa resultat. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.


Om företaget

Fastighetsägarna är branschorganisationen som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Vi erbjuder spetskompetens inom bland annat juridik, förhandling, utbildning och egenkontroll. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande organisation med en stark lokal förankring. Våra kontor finns från Malmö i söder till Luleå i norr. Hos oss är cirka 15 000 fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar medlemmar.

Fastighetsägarna är en federation som består av vårt förbund Fastighetsägarna Sverige och de fyra regionerna Fastighetsägarna GFR, Fastighetsägarna MittNord, Fastighetsägarna Syd och Fastighetsägarna Stockholm med förvaltningsbolaget Fastighetsägarna Service.

Vi arbetar under ett gemensamt varumärke och tillsammans äger de fyra regionerna Fastighetsägarna Sverige.


Ansök idag!

Tycker du att den här tjänsten låter intressant? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 2020-02-09.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Norrköping.

För mer information är du välkommen att kontakta Anna Granö, HR-chef på telefon 076-209 47 32 eller Benny Axelsson, Förhandlingschef på telefon 070-589 79 95.Ansök nu

Jobb powered by Jobbdirekt