Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

FAIR Investments är ett värdepappersbolag som erbjuder kapitalförvaltningar och som är FAIR i bemärkelsen rättvis. Bolagets affärsidé är att genom gemensamma intressen med sina kunder förädla kapital. Mer konkret innebär det att betalning för tjänsterna endast sker när bolaget har levererat ett mervärde. Fair består av förvaltare och analytiker med lång erfarenhet av att arbeta på svenska investmentbanker, fondbolag och kapitalförvaltare. Vår gedigna branscherfarenhet har givit oss all kunskap vi behöver för att vilja gå vår egen väg och göra motsatsen till det andra gör. Vi arbetar för en demokratisering av en bransch som ska berika kunden och inte sig själv.

Vi söker nu en junior Compliance Officer.

Om tjänsten

Är du i början av din karriär och vill arbeta inom Compliance? Då kan vi ha rätt tjänst för dig!

Som junior Compliance Officer kommer du ges stora möjligheter att få vara med och utforma både din egen roll och funktionens arbete, och du kommer arbeta i en verksamhet som präglas av nytänkande, flexibilitet och innovation.

Du kommer arbeta brett med en rad spännande arbetsuppgifter nära verksamheten, vilket kommer ge dig en stark utveckling inom complianceområdet.
Till dina arbetsuppgifter hör bl.a. att:

• Upprätta riskanalyser och årsplaner
• Bevaka nya och förändrade regelverk
• Löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad och genomföra kontroller
• Aktivt bidra i arbetet med att identifiera förbättringsområden för compliancefunktionen

• Medverka när nya produkter och tjänster tas fram

Vidare kommer du att delta i utbildningsinsatser samt löpande ge verksamheten råd och stöd inom regulatoriska frågor samt ha ägarskap över bolagets policys- och regelverksdokumentation.

Då rollen är nyinrättad kommer du utvecklas parallellt med rollen och stegvis få ett allt större ansvar.

Du rapporterar till bolagets VD.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad jurist och är i början av din karriär. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta i finansiellt reglerad verksamhet med complinacerelaterade frågor är detta mycket meriterande, likaså om du har erfarenhet av arbete med GDPR.

För att passa in och trivas hos oss är det viktigt att du som person är social, prestigelös, pragmatisk, proaktiv och lösningsorienterad, och trivs med att arbeta verksamhetsnära i en stödjande roll. Det är också viktigt att du har hög integritet och god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med olika delar av verksamheten.

Du kommunicerar och arbetar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Vad vi erbjuder

Som Compliance Officer på Fair Investments kommer du ansvara för Compliance-arbetet och arbeta självständigt, vilket ger dig stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling. Du kommer arbeta brett med regelefterlevnadsfrågor och ha inblick i hela bolagets verksamhet. Bolaget är relativt litet och det finns en stark gemenskap kollegor emellan. På Fair Investment är vi måna om att alla ska trivas och det är högt i tak.

Ansökan

Låter det som en intressant roll för dig? Ansök då redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor om tjänsten, kontakta Peter Ekström på tfn 070-813 51 85 eller
peter.ekstrom@sharprecruitment.se


Ansök nu

 

 

 

Jobb powered by Jobbdirekt