Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

Biträdande jurister till Elison Wahlin Advokatbyrå
– för dig som brinner för juridiken
Har du stor passion för juridik och en vilja att utvecklas på en advokatbyrå som har högsta kvalitet som ledstjärna? Nu har du chansen! Till Elison Wahlin Advokatbyrå söker vi nu två duktiga jurister som vill flytta in på vårt nybyggda kontor i centrala Kungsbacka. Låter en direktbiljett in i spännande uppdrag och en utvecklingsfokuserad arbetsmiljö som något för dig? Perfekt – då borde du läsa vidare!Få ett utvecklande arbete tillsammans med kunniga kollegor
Elison Wahlin Advokatbyrå är en ny byrå som brinner för att leverera högkvalitativa resultat. Vi är en arbetsplats med 7 anställda på det nybyggda kontoret i centrala Kungsbacka som skall utgöra stadens finansiella centrum. Här är beslutsvägarna korta och ambitionerna höga. Vi arbetar brett inom flera olika verksamhetsområden där samtliga jurister besitter spetskompetens inom sina specifika specialområden. 
För att vässa byrån ytterligare vill vi nu komplettera teamet med ytterligare två jurister med särskild inriktning mot affärsjuridik, fastighets- /entreprenadjuridik och tvister.

Som jurist hos oss kommer du snabbt in i verksamheten och till skillnad från större byråer får du möjlighet till klientkontakt tidigt. Du blir en del av ett samarbetsinriktat team där den gemensamma passionen för juridik bidrar till en bra anda med stor frihet under ansvar. En vanlig dag på jobbet kommer du arbeta klientnära, både självständigt men också i nära samarbete med dina kollegor. Bland våra klienter hittas allt från privatpersoner till kommuner och stora företag. En arbetsdag hos oss erbjuder stor variation. Samtidigt värdesätter vi utveckling för var och en inom sitt rättsområde.


Här handplockar vi västkustens bästa jurister
Nu letar vi efter dig – en riktigt duktig jurist med juristexamen, goda betyg och några års arbetslivserfarenhet inom affärsjuridik, fastighets-/entreprenadjuridik och/eller tvister på advokatbyrå eller myndighet. Fullgjord notarietjänstgöring är meriterande. För att axla rollen behöver du även goda språkkunskaper, en prestigelös samarbetsförmåga och ett ansvarstagande sätt.

Vi är lika nyfikna på dig som är rutinerad jurist med gedigna meriter i bagaget som vi är på dig som står i början av en lång och spännande karriär. På Elison Wahlin Advokatbyrå tror vi på utveckling och brinner för att lära oss av varandra – vi ser mycket fram emot vad du har att erbjuda oss!


Otto Hansson Johansson
Biträdande jurist
“Det bästa med mitt jobb är de omväxlande arbetsuppgifterna. Här får jag möjlighet att fördjupa mig i områden som jag tycker är särskilt intressanta – och det händer ofta något nytt och oväntat. Ett stort plus är även de nya lokalerna.”

Generös kompetensutveckling och Suits-inspirerat kontor
Få ett eget rum i ett nybyggt kontorskomplex
Välkommen till en helt nybyggd kontorsbyggnad med ”Suits”-inspirerad inredning. De stora glasväggarna och valnötstonerna gör att vi stormtrivs på jobbet samtidigt som klienterna som kommer hit får ett riktigt bra första intryck. Du kommer få ett eget rum och tillgång till stora, ljusa konferenslokaler.

Engagerade kollegor och erfarna handledare
Hos oss blir du en del av ett drivet gäng som alla trivs riktigt bra på sin arbetsplats. Vi har ett öppensinnat arbetssätt med stort fokus på att utvecklas tillsammans. Som ny på jobbet kommer du få en handledare som, med över 20 år i branschen, kommer stötta dig i ditt arbete.

Gå på kurser och utvecklas som jurist
Genom vår varierade kundflora innebär varje nytt uppdrag en chans att utvecklas. Elison Wahlin Advokatbyrå satsar också på utvecklingsprogram både för personlig utveckling och karriärsutveckling. Vi kommer förse dig med de kurser du behöver för att du ska bli så duktig du bara kan bli inom ditt specifika område.


Nu är vi nyfikna på dig!
Skicka CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg så snart som möjligt, dock senast den
 18 oktober 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Niclas Elison (Advokat)
niclas.elison@elisonwahlin.se
070-577 76 67

 

Ansök nu

 

Jobb powered by Jobbdirekt