Lediga jobb och sök med jusek.jobbdirekt.se

Vi på Areim är nordiska fastighetsägare och fondförvaltare med kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors. I 15 år har vi förvaltat fonder åt några av världens största institutionella investerare. Vi har levererat en god avkastning till våra investerare på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Det har vi kunnat göra tack vare våra innovativa och duktiga medarbetare som har ett starkt track record i att hitta intressanta projket, genomföra transaktoner och utveckla fastigheter.

Kort fakta om Areim:
• Nordisk fastighetsägare och fondförvaltare med 16 mdkr under förvaltning
• Äger och förvaltar kontors- och handelsfastigheter samt bostäder
• Äger bl a fastigheterna: SWECO-huset och DN-s
krapan i Stockholm, Hansa i Malmö, Kravattitedas och Atomitie i Helsingfors
• Kontor i Stockholm, Helsingfors och Oslo
• Förvaltar fonder för Infranode AB
• Ca 60 medarbetare

Läs mer om oss på
www.areim.com

Den goda relation vi bygger till våra hyresgäster, investerare och samhället i stort, den börjar här på kontoret, på Areim.
Nu söker vi en affärsdriven bolagsjurist till vårt kontor i Stockholm.
 

Dina arbetsuppgifter
För oss på Areim är det betydelsefullt att ha en arbetsplats där man får utrymme att visa sin kompetens, kan testa sina idéer och hela tiden ges möjlighet att utvecklas. Vi pratar ofta om att vår affärsidé bygger på att det vi skapar idag ska vara minst lika bra för framtiden. På samma sätt vill vi att det ska finnas en balans när det kommer till jobbet vi utför. Att vi ska må bra när vi arbetar, att vi värnar sunda arbetstider och respekterar och är rädda om varandra.

Som bolagsjurist på Areim kommer du att stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor, med tonvikt på bolagsrätt, fastighetsrätt, fondrelaterad juridik, regelverksfrågor, M&A och mycket mer. I arbetet ingår bl a:

- Att granska och upprätta avtal, bistå i avtalsförhandlingar,
- att bistå med upprättade av styrande dokument,
- att stötta organisationen med transaktionsrelaterade frågor,
- att bistå i verksamhetens olika projekt,
- att i allmänhet fungera som stöd till verksamheten i juridiska frågor och
- att bistå i hantering av regulatoriska samt compliance frågor

Vi är också medvetna om att alla har olika behov för att kunna prestera som allra bäst och därför finns en stor flexibilitet och frihet i hur man lägger upp sitt arbete.

Hos oss kommer du att få möjlighet att vara med och vidareutveckla samt bidra till uppbyggnaden av bolagets juristfunktion tillsammans med bolagets chefsjurist och övriga verksamhet. Här har du möjlighet att forma och skapa det du tycker är utvecklande både för dig själv och för bolaget. Du kommer att rapportera till chefsjuristen.

För att passa in i organisationen och rollen gillar du att arbeta självständigt och verksamhetsnära på ett initiativtagande sätt. Du måste vara nyfiken, öppen och gilla en driven kultur. Som person är du orädd, engagerad, prestigelös och självständig. Du måste besitta hög integritet och kunna fatta beslut samt ha en social och kommunikativ förmåga.


Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen och har 5-7  års relevant arbetslivserfarenhet från en advokatbyrå och/eller som bolagsjurist. Erfarenhet från verksamhet som står under tillsyn av Finansinspektionen är meriterande.

Då vi är en platt, snabb och flexibel organisation är det viktigt att även du är prestigelös, öppen och affärsdriven. Du bör vara stresstålig och gilla att arbeta proaktivt och självständigt.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information om företaget och/eller tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på tfn: 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.


Ansök nu

 

 

 

 

Jobb powered by Jobbdirekt